Üroloji

Özel Tınaztepe Hastanesi Üroloji Kliniği mevcut alt üniteleri ve bu alanların gerektirdiği modern girişimler için gereken tıbbi ve teknik tüm alt yapı donanımına sahiptir.

Ürolojik hastalıkların değişik alt gruplarına ait tüm tetkik ve tedavi işlemleri için deneyimli bir kadro sahibi olan kliniğimiz, özellikle son yıllarda giderek daha yaygın uygulama alanı bulan Üriner Sistem Cerrahisi ile taş hastalıklarında olmak üzere, günümüz teknolojisinin tıbbi uygulamalara sunduğu tüm kapalı ameliyat girişimleri için gereken sistemlere sahiptir.

Ürolojiyi ilgilendiren rahatsızlıklar erkeklerde, böbrekler, idrar yolları, idrar torbası, prostat bezi, penis ve testisler ile ilgili problemlerdir. Bayanlarda ise böbrekler, idrar yolları, mesane ve cinsel hastalıklar bu alana girmektedir.