Ziyaretçi ve Refakatçi Kuralları

ZİYARETÇİ KURALLARIMIZ

¨      Hastanemizin yoğun bakım ünitesine ziyaret uygulaması yoktur.

¨      Hasta ziyareti 1 defada 2 kişi ile sınırlı olup, hastanın sağlığını korumak amacı ile 30 dakikadan uzun olmamalıdır. Bu hastanın sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.

¨      Hasta ziyaret saatleri her gün 11.00 - 21.00 saatleri arasındadır...

¨      Hastanın beslenmesini denetim altında tutabilmek için dışarıdan yiyecek, içecek getirilmesi uygun değildir.

¨      Hasta ziyaretine sağlıkları gerekçesiyle, 10 yaşından küçük çocukların getirilmemesi rica olunur.

¨      Ziyarete gelirken hastaya kitap, dergi, gazete, hijyenik bakım ürünleri (kolonya, kağıt peçete, kağıt havlu, kağıt mendil vb) çocuklara zararsız oyuncaklar dışında hediye getirilmesi yasaktır.

¨      Alerjik reaksiyonları önleyebilmek, odalarında hijyeni sağlayabilmek gibi nedenlerle katlara çiçek çıkarılmaması rica olunur.

¨      Ameliyathane ve Yoğun Bakım katında görevli personel dışında girişe izin verilmemektedir.

¨      Yoğun Bakımdaki hastalarımızla ilgili bilgi, hasta yakınlarından alınan cep telefon numaralarının aranması yoluyla verilmektedir.

¨      Ameliyata giren hastalarımızın refakatçisi hasta odasında veya diğer yakınları ile birlikte kantinde beklemelidir.

REFAKATÇİ KURALLARIMIZ

¨      Refakatçi vizite ve tıbbi bakım sırasında hemşire ya da doktorun izin verdiği müddetçe hastanın yanında bulunmalı ve yardımcı olmalıdır.

¨      Refakatçi için bir refakatçi kartı verilir.

¨      Refakatçiye yemek verilmektedir.

¨      Refakatçi hastanın bakımına izin verilen ölçüde yardım etmeyi kabul eder.

¨      Refakatçi hastanenin koyduğu bütün kurallara uymayı kabul eder.

¨      Yoğun bakımlarda refakatçi bulundurulmaz.