Giriş Yapın
 
    
Şifremi Unuttum? Kullanıcı   |   Register
Kaydolun

Nöroloji

 

 

 

 

Nöroloji kliniğimizin başlıca tedavi ve teşhis alanını baş ağrıları, beyin damar tıkanmaları ya da kanamaları sonrası ortaya çıkan felçler, başta Parkinson Hastalığı olmak üzere hareket bozuklukları, unutkanlıkla seyreden ve Alzheimer Hastalığı başta olmak üzere demanslar, epilepsiler ve diğer bayılmalar, baş dönmeleri, çoğunlukla şeker hastalığına bağlı ortaya çıkan polinöropatiler oluşturmaktadır.

 

Kliniğimizde beyin damar tıkanıklıklarının acil tedavisinde ilk 3 saatte acil servisimize başvuran hastalarımıza ambulans ekibinden yoğun bakım ünitesine kadar entegre biçimde pıhtı eritici tedavileri uygulanabilmektedir. Bu tedavi metodu için gerekli olan tüm organizasyon; Radyoloji ve Beyin Cerrahi ekibi desteğinin yanısıra yoğun bakım ünitesinin konu ile bilgili personeli sayesinde sağlanmaktadır.

 

Kliniğimizde yer alan dijital Elektroensefalografi (EEG) cihazı ile epilepsiler ve diğer bayılmalar tanınabilmektedir. Epilepsi hastalarında ilaç tedavilerinin yanısıra cerrahi tedaviler de yapılmaktadır. Epilepsilerin cerrahi tedavisi için ön hazırlık çok önemlidir. EEG monitorizasyon cihazı ile epilepsi tanı ve tedavisi ve epilepsiye aday hastaların nöbet odağı tanınabilmektedir.

 

Baş ağrıları, polikliniğimide önemli bir bölümünü oluşturmaktadır. Kliniğimizde başağrısı tanı ve tedavisi ilgili bölümlerin işbirliği ile birlikte sürdürülmektedir.

 

Gündüz uykululuk hali, enerji eksikliği, yorgun uyanma, tedaviye yanıt vermeyen yüksek tansiyon, çeşitli damar hastalıkları, kilo verememe belirtileri ile ortaya çıkan uyku bozuklukları hastanemizde uyku laboratuvarında araştırılmakta, tanı ve tedavisi yapılmaktadır.

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2012 | Özel Tınaztepe Hastanesi | Powered by Mini Bilişim