Giriş Yapın
 
    
Şifremi Unuttum? Kullanıcı   |   Register
Kaydolun

Dermatoloji
 

 Dermatoloji (Deri bilimi), deri, saç, tırnak, vücut giriş kapıları (ağız mukozası gibi) ve Zührevi Hastalıkların (cinsel yolla bulaşan hastalıklar) tanı ve tedavisi ile ilgilenir.

 

Özel Tınaztepe Hastanesi Dermatoloji Kliniği'nde dermatolojik muayene, takip ve tedavilerin üstün nitelikli bir ekiple ve modern teknolojik yöntemlerle yapılmaktadır.

 

 

Deri biyopsisi: Yapılan muayene sonrasında tanı konulamayan hastalardan deri biyopsisi alınmakta ve ileri tanı için patolojik inceleme yapılmaktadır.

 

Dijital dermatoskopik muayene: Cilt kanserinin erken tanısı, benlerin kanser açısından takibi ve bazı cilt hastalıklarının tanısında vazgeçilmez bir tedavi yöntemidir. Bilgisayar ve dijital fotoğraf teknolojisi ile benlerdeki ufak değişimler bile kolayca fark edilebilir.

 

Wood lambası ile muayene: Karanlık bir odada özel bir lamba ile bazı cilt hastalıklarının ayırıcı tanısı yapılır.

 

Fototerapi Ünitesi (Özellikle sedef hastalığı ve vitiligo tedavisinde), Dijital Dermatoskopi Cihazı Nevüs (Ben) tanı, takip ve tedavisinde, başarıyla kullanılmaktadır. Kücük cerrahi müdahaleler (Tırnak çekimi), Kriyoterapi (dondurma yoluyla tedavi) ve Elektrokoterizasyon cihazları ile hizmet veren Hastanemiz modern bir Dermatoloji Kliniğine  sahiptir.

 

 

 

 

 

 

 

 
Copyright © 2012 | Özel Tınaztepe Hastanesi | Powered by Mini Bilişim