Giriş Yapın

Şifremi Unuttum? Kullanıcı   |   Register
Kaydolun

Tüp Bebek Merkezi

İleri kadın yaşı, ağır erkek faktörü, ciddi tüp hasarı, tekrarlayan gebelik kaybı ve benzeri nedenlerle uzun süredir bebek sahibi olamıyorsanız, size yardım edebiliriz.
Özel Tınaztepe Hastanesi Tüp Bebek Merkezi 12 yıllık deneyime sahip ekibi ile sorunlarınıza birlikte çözüm bulmak üzere kuruldu. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı/Tüp Bebek Merkezi Sorumlu Hekimi Doç.

Dr. Erdal Aktan, Embriyoji Labaratuvar Sorumlusu Esin Canbazlı ve Tüp Bebek hemşireleri Tülin Özkanoğlu ve Canan Erdönmez ile Tüp Bebek Merkezimiz hayata geçmiş bulunuyor.
Hastanemiz “Hastalıkta, sağlıkta, her yaşta” sloganı ile kurulmuştu. Şimdi ise, “Hayatın anlam kazandığa merkez” olan Tüp Merkezimizle hizmetlerine yenilerini ekliyor.

Daha ayrıntılı bilgi için Özel Tınaztepe Hastanesi Tüp Bebek Merkezi web sasfasını gezebilirsiniz.

Sağlık Köşesi
Basında