Giriş Yapın

Giriş

 
    
Şifremi Unuttum? Kullanıcı   |   Register
Kaydolun

5 Kiloluk Tümör Şaşkınlık Yarattı

İzmir de ,karın da ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran 43 yaşındaki Esat Çakıcı nın sağ böbreğinden 5 kilo 30 santim boyunda tümör çıkarıldı.
İzmir’in Şirinyer ilçesinde 30 yıldır tesisatçılık yapan 43 yaşındaki Esat Çakıcı ,şiddetli karın ağrısı ve şişkinlik şikayeti ile İzmir Özel Tınaztepe Hastanesi Üroloji Kliniği'ne başvurdu. Özel Tınaztepe Hastanesi Üroloji Kliniği Profesörü Gürhan Günaydın’ın başkanlığındaki ekip tarafından ameliyata alındı. Ameliyatla karnındaki 5 kiloluk 30 santim büyüklüğündeki tümörden kurtulan ve ağrıları son bulan Esat Çakıcı ‘Tümörü görünce bende şok oldum. Beni rahatsız eden kitleden kurtulduğum için çok mutluyum’ dedi.
Esat Çakıcı başından geçenleri şöyle anlattı:
‘Bundan altı hafta önce sağ karın boşluğundan şiddetli bir ağrı vardı. Ağrılar dayanılmaz olunca İzmir de Üç Hastane dolaştım. En son gittiğim hastanede sizi ameliyat yapamayız, önce kemoterapi göreceksiniz bu çok riskli, hatta ölümle sonuçlanacak bir ameliyat dediler, ancak bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Özel Tınaztepe Hastanesi geldim. Beni Prof. Dr. Gürhan Günaydın, Op.Dr. Serkan Demiryoğuran gördü ve biz bu ameliyatı yaparız, kitleyi çıkartırız, başka çaresi yok dediler. Ben de doktorlarıma inandım ve güvendim. 5 kiloluk 30 santim boyundaki kitleyi çıkardılar. Şimdi çok iyiyim. Doktorlar beni tekrar yaşama bağladılar’ diye konuştu.
Doktorlar şaşırdı…
Özel Tınaztepe Hastanesi Üroloji Kliniği Doktoru Prof. Dr. Gürhan Günaydın ‘benzer tümörler gördüm ama bu sıradan bir şey değil çok nadir belki hayatımda bir yada iki kez böyle vaka gördüm. Başarıyla tümörü çıkardık, hasta şimdi çok iyi, çıkan 5 kilo 30 santim boyundaki tümörü patolojiye gönderdik’ diye konuştu.

 

Sağlık Köşesi
Basında
Basında
Hasta Hakları Bildirgesi
Hasta Hakları Bildirgesi
Hasta Hakları
Hasta Hakları
E-Bebek
E-Bebek
Hasta Sorumlulukları
Hasta Sorumlulukları
Hekim Hakları
Hekim Hakları
Ziyaret Politikası
Ziyaret Politikası
Bilgilendirme Rehberi
Bilgilendirme Rehberi
Copyright © 2013 | Özel Tınaztepe Hastanesi | Powered by Mini Bilişim